Uusi verkkokurssi herkille ja överiempaattisille!

Miten opit tuntemaan herkkyytesi arvon ja
teet elämästä itsesi näköistä

VERKKOKURSSI ON PARHAILLAAN KÄYNNISSÄ

Oletko herkkä ja empaattinen ja kokenut siksi arvottomuutta ja turvattomuutta?

Haluatko oppia tuntemaan oman arvosi – ja herkkyytesi arvon?

Haluatko käyttää empatiakykyäsi ja intuitiotasi elämän luomiseen, jossa tunnet olevasi kotonasi?

Mikäli vastasit ”kyllä”, tämä kurssi on sinua varten.

MITEN OPIT TUNTEMAAN HERKKYYTESI ARVON  JA TEET ELÄMÄSTÄ ITSESI NÄKÖISTÄ -verkkokurssi on sinulle, joka olet herkkä ja empaattinen ja koet, että toisten raskaat ja hankalat tunteet ja jännitteiset tunneilmapiirit saavat sinut kokemaan arvottomuutta ja turvattomuutta itsessäsi.

Kantamasi arvottomuuden ja turvattomuuden tunnetaakat tuntuvat usein niin raskailta, että olet toistuvasti väsynyt ja voimaton.

Kurssi auttaa sinua vahvistamaan sisäsyntyistä arvon ja turvan tuntoasi, palauttamaan voimavarojasi ja ohjaamaan herkkyyteesi kyvyt elämän luomiseen, joka tuntuu ja näyttää aidosti omaltasi.

Saat kurssista hyötyä, mikäli

 • Haluat vapautua raskaista tunnetaakoista ja ylivastuullisuudesta toisten tunteista
 • Haluat oppia tuntemaan oman arvosi ja herkkyytesi arvon
 • Haluat vakauttaa sisäistä turvan tuntoasi
 • Haluat ymmärtää empatiakykyäsi paremmin ja oppia käyttämään sitä niin, että nautit siitä itsekin
 • Haluat nähdä intuitiiviset kykysi kirkkaammin ja luoda niiden avulla elämää, joka näyttää omaltasi
 • Haluat olla herkkä ja empaattinen ihminen, joka on myös itsevarma, osaa vetää rajat ja seisoo itsensä rinnalla tilanteissa, joissa on aikaisemmin lipsahtanut överiempatian puolelle
 • Haluat tuntea olevasi kotona itsessäsi ja selkeyttää paikkaasi maailmassa
Verkkokurssi on käynnissä parhaillaan ja ilmoittautuminen on tällä erää sulkeutunut. Jos olet kiinnostunut osallistumaan kurssille, laita minulle viestiä osoitteeseen info@herkkajavahva.fi

Jotta voit tuntea olevasi kotona itsessäsi ja elämässäsi, sinun on tärkeää oppia tuntemaan oma arvosi.

Kun tunnet eli koet oman arvosi syvästi, uskallat tehdä valintoja, joiden avulla voit hyvin ja kukoistat herkkänä, empaattisena ja intuitiivisena ihmisenä tässä maailmassa.

Koska valintasi voivat poiketa siitä, miten moni muu toimii, on ratkaisevaa, että sinulla on toimintasi perustana vahva sisäsyntyinen arvon ja turvan tunto.

Kun tunnet oman arvosi ja koet olevasi turvassa itsessäsi, voit luottaa siihen, että sinä tiedät, mikä on sinun parhaaksesi.

Silloin seisot itsesi kanssa myös tilanteissa, joissa olisi vain helpompaa mennä vanhan kaavan mukaan, laittaa toisten tunteet ja tarpeet omiesi edelle ja sivuuttaa se, mitä sinä koet, tiedät, tunnet ja tarvitset.

Kun olet rohkeasti itsesi rinnalla ja keskityt siihen, mitä sinussa nousee ja mikä on sinulle totuudellista, annat tilanteisiin panoksesi sisäisestä arvostasi ja turvastasi käsin.

Silloin kannat vastuun juuri siitä, mistä vastuu sinulle kuuluu, et enemmästä etkä vähemmästä.

Näin sinulla on tarpeeksi voimavaroja itsestäsi huolehtimiseen ja elämäsi elämiseen niin kuin koet aidosti itsellesi toimivaksi.

TUNNISTATKO ITSEÄSI?

 • Tuntosarvesi on jatkuvasti suunnattuna siihen, mitä tunteita muissa nousee
 • Koet voimakkaasti niin omat tunteesi kuin toisissa nousevat tunne-energiat ja ympäröivät tunneilmapiirit
 • Muissa nousevat hankalat tunteet horjuttavat toistuvasti sisäistä turvan tuntoasi
 • Koet syyllisyyttä siitä, ettet ole pystynyt ratkaisemaan tai poistamaan toisten hankalia tunteita
 • Toiset purkavat sinuun vihaansa tai dumppaavat niskaasi muita raskaita tunteitaan yllättäen ja selittämättä
 • Toisten asiaton käytös lamaannuttaa ja kuormittaa sinua ja heikentää omanarvontuntoasi
 • Koet jalat alta vievää epäreiluutta ja voimattomuutta suhteissasi, kun näet, ettet saakaan niistä takaisin sitä, mitä olet niihin investoinut
 • Sinulla on ilmiömäinen kyky nähdä ja tehdä näkyväksi asioita, joita halutaan pitää piilossa
 • Koet toistuvasti, että sinun halutaan teeskentelevän, ettet ole nähnyt epäkohtia tai muita haitallisia asioita ja jos tuot näitä esille, joudut syytetyn penkille
 • Elämässäsi on ollut tai on henkilöitä, joiden tapaaminen vie niin paljon voimiasi, että joudut palautumaan kohtaamisista päivä- tai viikkotolkulla
 • Haet syvää tunnetason yhteyttä toisiin, mutta tulet toistuvasti torjutuksi ja koet siksi olevasi vääränlainen
 • Sinun on vaikea käsittää, että moni ei pysty yhteyteen toisen kanssa sillä tasolla kuin on sinulle luontevaa
 • Ihmettelet, miten muut eivät näe tilanteita samalla laajuudella ja syvyydellä kuin sinä ja koet siksi ulkopuolisuuden tunnetta
 • Hakkaat päätäsi seinään saadaksesi jotkut ymmärtämään, mitä eri tilanteissa todella tapahtuu ja näkemään asiat laajemmasta näkökulmasta – tuloksetta
 • Oikeudenmukaisuus on sinulle tärkeää ja sinua ottaa päähän, kun esimerkiksi työpaikallasi tehdään ratkaisuja välittämättä muiden näkemyksistä
 • Haluat, että panostasi arvostetaan, koet riittävää vastavuoroisuutta ja tekemäsi asiat ja niiden vaikutukset tunnustetaan nykyistä paremmin
 • Haluat tunnistaa ja vahvistaa tekemisen tapoja, jotka tuntuvat omiltasi
 • Haluat hyödyntää herkkyyttäsi, intuitiotasi ja myötäelämisen taitojasi niin, että annat tukeasi, muttet kuluta itseäsi loppuun
 • Haluat tiedostaa entistä laajemmin sen vaikutuksen, joka herkkyydelläsi, luovuudellasi ja intuitiivisilla kyvyilläsi voi olla omaan ja muiden hyvinvointiin, kasvuun ja onnistumisiin

Jos yllä olevista kohdista yksi tai useampi tuntuu sinulle tutulta, on todennäköistä, että vedät empatian ja vastuun toisten tunteista överiksi. Kannat liikaa tunne-energiaa, joka ei kuulu sinun kannettavaksesi ja se uuvuttaa sinua.

Tällä verkkokurssilla puramme tuon kuorman ja sen haitalliset vaikutukset.

Jos joudut toistamiseen toisten ihmisten vihan, agression tai muiden raskaiden tunnedumppausten kohteeksi ja ajattelet, että sinut on tuomittu tähän osaan loppuiäksesi, haluan sanoa sinulle: asia ei ole eikä sen tarvitse olla näin.

Vaikka oletkin empaattinen, ymmärtäväinen ja pystyt kestämään paljon, se ei tarkoita, että sinua saa käyttää tuosta vaan kaiken hankalan tunne-energian suodattajana, keventäjänä ja roskakorina.

Vaikka toisesta tuntuukin vaikealta, hänellä ei ole oikeutta purkaa pahaa oloaan sinuun.

Jos olet kasvanut ympäristössä, jossa arvottomuuden, turvattomuuden, pelon ja häpeän tunteet ovat kuplineet pinnan alla, olet todennäköisesti yrittänyt tasapainottaa tilannetta olemalla tuntosarvet jatkuvasti pystyssä muita kohden.

Siitä johtuen olet myös aikuisena kokenut kerta toisensa jälkeen suhteita ja tilanteita, joissa toisten tunteet ovat ajaneet omiesi edelle ja jotka ovat horjuttaneet sisäistä arvon ja turvan tunnettasi.

Kun kasvat överiempaattiseksi, kasvat vaatimaan itseltäsi ja empatiakyvyltäsi kohtuuttomia.

Sinun tehtäväsi ei ole – etkä edes voi – poistaa toisten hankalia tunteita etkä ”parantaa” muita uhraamalla hyvinvointisi, jaksamisesi ja elämäsi.

Sinun ei tarvitse sabotoida itseäsi ja menestystäsi eikä himmentää valoasi siksi, että jollakin toisella olisi helpompi olla eikä hänessä nousisi vaikeita tunteita.

Jos kieput toisten tunteista ylivastuullisessa toimintamallissa koko ikäsi, voimavarasi eivät yksinkertaisesti riitä herkkyyteesi liittyvien kykyjen tutkimiseen ja hyödyntämiseen niin, että nauttisit siitä itsekin.

Silloin et pääse ilmentämään sitä, kuka todella olet ylivastuullisuuden takana ja mitä kaikkea muutakin voisit herkkyytesi kyvyillä tehdä.

Se, että opit tuntemaan oman sisäsyntyisen arvosi ja vahvistat sisäistä turvaasi, auttaa sinua astumaan ulos roolista, jossa kannat toisten kipua, tuskaa ja muita tunnetaakkoja.

Näin pystyt hyödyntämään herkkyytesi ominaisuuksia ja lahjoja tavoilla, jotka tuntuvat sinulle sekä merkityksellisiltä että voimaa antavilta – eivät vain sitä vieviltä.

MITEN KURSSI AUTTAA SINUA

MITEN OPIT TUNTEMAAN HERKKYYTESI ARVON -verkkokurssilla luomme puitteet herkkyytemme kyvyille tulla esiin ja käyttöön entistä tasapainoisemmin.

Moni meistä on kokenut jo lapsena syvää arvottomuutta – ja että herkkyytemme ei ole ainakaan lisännyt arvoamme.

Pahimmassa tapauksessa se on saatettu nähdä ominaisuutena, joka on ollut jollain tapaa ei-toivottu.

Varsinkin, jos olemme nähneet sen avulla pinnan alle painetut epäkohdat ja tehneet niitä näkyviksi, monesti pelkällä läsnäolollamme.

Pärjätäksemme olemme tehneet empatiakyvystämme ja intuitiostamme välineitä, joilla olemme kantaneet liikaa vastuuta toisten tunteista. Näin olemme yrittäneet ”lunastaa” itsellemme edes jonkunlaisia arvon ja turvan kokemuksia.

Verkkokurssilla valjastamme nämä haastavat kokemukset arvomme ja turvamme rakennusaineiksi ja muutamme näkökulmaamme herkkyyteemme 180 astetta toiseen suuntaan:

Sen sijaan, että uhraamme empatiakykymme ja intuitiomme toisten tunnetaakkojen kantamiseen, teemme näistä kyvyistä hyvinvointimme, tasapainomme ja menestyksemme avaimia.

Kurssilla opit mm.

 • miten oman arvosi tunteminen luo pohjan sille, että sallit itsesi laskea tunnetaakat harteiltasi
 • miten asetat vakaita rajoja tukemaan sitä, että arvon ja turvan tuntosi vahvistuvat
 • miten teet tilaa itsellesi kokea vapaasti kaiken, mikä sinussa haluaa tulla nähdyksi
 • miten ohjaat empaattista energiaasi itsellesi ja miten tämä parantaa oloasi ja tasapainottaa suhteitasi

Kurssin avulla voit tutkia ja tukea herkkyyttäsi ja siihen liittyviä ominaisuuksiasi turvallisessa ympäristössä.

Opit käyttämään niitä päivittäisessä elämässäsi siihen, että valitset ja luot elämääsi asioita, jotka ovat linjassa sen todellisen itsesi kanssa, joka olet överiempaattisen taakankantajan roolin takana.

Tämä kurssi sopii sinulle, jos

 • olet avoin näkemään herkkyytesi, empatiakykysi ja intuitiosi uudessa valossa
 • haluat saada selkeyttä siihen, miksi koet toistuvaa arvottomuutta ja turvattomuutta ja helpottaa tätä
 • haluat vahvistaa erottelukykyäsi ja olla jatkossa tietoisempi siitä, mihin ja miksi ohjaat energiaasi ja huomiotasi
 • haluat kohdata itsessäsi nousevia, mahdollisesti hankaliakin tunteita ja avautua kuulemaan, mitä ne haluavat sinulle kertoa
 • haluat lopettaa taistelun herkkyyttäsi vastaan ja tehdä siitä ystäväsi, jonka avulla voit elää entistä aidommin ja itsestäsi huolehtien
 • haluat kokea olevasi enemmän kotona omissa nahoissasi ja löytää paikkasi maailmassa entistä selkeämmin

Tämä kurssi ei sovi sinulle, jos

 • haluat tehdä herkkyydestä, överiempatiasta ja ylivstuulllisuudesta itsellesi syyn, jonka turvin voit jatkaa itsesi kuormittamista ja ohittamista ja kykyjesi ja luovuutesi sivuuttamista loputtomiin
 • olet täysin haluton kohtaamaan arvottomuuden tunteitasi – vaikka se onkin pelottavaa – ja löytämään sitä kautta sisäsyntyisen arvosi
 • haluat pitää kiinni ajatuksesta, että vain joku toinen ihminen voi vapauttaa sinut överiempaattisesta ja ylivastuullisesta taakankantajan roolista
 • et halua sallia itsellesi sinulle merkitykselliseltä tuntuvia ja voimia antavia tapoja toimia maailmassa
 • ihmisenä kypsyminen, henkinen kasvu ja itsestä vastuun ottaminen eivät kiinnosta sinua
 • et halua nähdä ja kokea itseäsi moniulotteisena, kyvykkäänä ja rakastettavana olentona, jolla on syvä arvo ja turva itsessään ja joka on toivottu, tervetullut ja haluttu tässä maailmassa juuri semmoisena kuin on

MITEN KURSSI ETENEE

Verkkokurssi alkaa ma 18.10.2021 ja etenee viikoittain neljän viikon ajan. Uutta kurssimateriaalia julkaistaan aina maanantaisin 18.10., 25.10., 1.11. ja 8.11. klo 6.00 (aamulla).

Kurssivideot ja -materiaalit ovat käytettävissäsi 6kk ajan.

Jokaisen viikon materiaalit sisältävät koulutuksen ja kirjallisen materiaalin.

Käymme kurssilla läpi:

VIIKKO 1: MITEN TUNNET OMAN JA HERKKYYTESI ARVON

 • Mistä arvottomuuden tunteesi johtuu
 • Miten voit laskea arvottomuuden taakan, joka ei ole alun perinkään sinun
 • Mistä tunnistat, kun joku ulkoistaa oman arvottomuuden tunteensa sinuun
 • Miten saat yhteyden sisäsyntyiseen arvontuntoosi ja vahvistat sitä
 • Miten lopetat itsesi sabotoinnin ja valosi himmentämisen
 • Miten näet herkkyytesi arvon ja merkityksellisyyden tähänastisessa elämässäsi ja tästä eteenpäin

VIIKKO 2: MITEN VAHVISTAT SISÄISTÄ TURVAASI

 • Mistä sisäinen turvan tunto koostuu
 • Miten vahvistat turvan tuntoasi
 • Miten asetat vakaat ja selkeät rajat
 • Miten tunnistat, jos joku tai jokin horjuttaa turvan tuntoasi
 • Miten tunnistat, kun joku tai jokin tukee turvan tuntoasi
 • Miten koet olevasi kotona itsessäsi

VIIKKO 3: MITEN KÄYTÄT EMPATIAKYKYÄSI NIIN, ETTÄ VOIT HYVIN

 • Mitä on tasapainoinen empatia
 • Miten ohjaat empaattista energiaasi tietoisemmin
 • Miten erotat toisen ihmisen potentiaalin ja käytössä olevan kapasiteetin toisistaan ja miksi tämä on tärkeä taito
 • Miten lopetat vaatimasta empatiakyvyltäsi mahdottomia
 • Miten tunnistat empatian eri lajit ja mitä hyötyä siitä on
 • Miten valjastat empatian todellisen voiman käyttöösi

VIIKKO 4: MITEN HYÖDYNNÄT INTUITIOTASI OMANTUNTUISEN ELÄMÄN LUOMISESSA

 • Miten tunnistat intuition äänen
 • Mitä ovat intuition eri lajit ja miten ne toimivat
 • Mikä on paras tapa treenata intuitiota
 • Miten yhdistät empatiakyvyn ja intuition hyödyntämisen päivittäisessä elämässä
 • Miksi intuitio on ratkaisevassa roolissa omannäköisen ja -tuntuisen elämän luomisessa ja miten hyödynnät sitä siihen

Kurssiin kuuluu vain osallistujille olevat keskustelualueet (verkkokurssialustalla Campwiressa ja Facebookissa), joissa olen päivittäin vastaamassa kysymyksiin ja keskustelemassa kunkin viikon teemasta.

Keskusteluiden avulla saat valmentajan eli minun tukeni ja vastaukseni juuri sinua askarruttaviin asioihin. Ne toimivat myös vertaistukikanavana muiden kurssilaisten kanssa.

Voit osallistua keskusteluihin sen verran, kun haluat – tai et ollenkaan, jos siltä tuntuu. Tärkeintä on, että toimit niin kuin koet olevan itsellesi parhaaksi.

Saat kurssilla siis

 • uutta kurssimateriaalia 4 viikon ajan
 • kurssimateriaalit käyttöön 6kk ajaksi
 • valmentajan päivittäisen tuen
 • muun ryhmän vertaistuen

Miksi olen luonut tämän kurssin

Matkani överiempaattisen ja toisten tunteista ylivastuullisen toimintamallini tunnistamiseen alkoi noin 15 vuotta sitten, kun samat tuskalliset tilanteet tulivat eteeni uudestaan ja uudestaan.

Lähdin tutkimaan syvemmin, mikä minun osuuteni oli haasteiden toistumisessa ja mitä minun tulisi oppia ja oivaltaa, jotta voisin siirtyä vapaammille vesille.

Polkuni edetessä, noin 10 vuotta sitten, aloin työskennellä henkisen kasvun valmentajana toisten herkkien ja toisten tunteista ylivastuullisten ihmisten kanssa, jotka olivat kokeneet samankaltaisia asioita.

Tukeakseni työtäni opiskelin mm. henkilökohtaisen valmennuksen metodeja World Coaching Organisationin perus- ja jatkokoulutuksessa ja sertifioiduin Meridian Energetics Practitioneriksi ja Meridian Energetics Inner Child Teacheriksi.

Kehitin samalla herkkyyteni minulle suomia kykyjä ja opettelin, miten voimme purkaa tunnekehossamme olevia kipupisteitä ja edesauttaa henkistä kasvuamme harjoittaen visualisointikykyjämme, tietoista energian ohjaamista ja sydänkeskuksemme voimaa.

Mitä enemmän itsetuntemukseni syveni, sitä selvemmin näin, mistä överiempaattinen toimintamallini ja siihen liittyvät arvottomuuden ja turvattomuuden kokemukset juonsivat juurensa ja miten niiden otetta voi höllentää.

Sen pohjalta on syntynyt monia valmennuksia ja kursseja, kuten tätä verkkokurssia edeltänyt verkkokurssini, jonka on käynyt jo melkein 2000 osallistujaa.

Koska oivallan jatkuvasti lisää sekä oman kasvuprosessini että asiakkaideni prosessien kautta, haluan jakaa oppimaani kanssasi nyt myös tällä MITEN OPIT TUNTEMAAN HERKKYYTESI ARVON -verkkokurssilla.

15 vuoden aikana olen käyttänyt paljon aikaani ja energiaani itseni tutkimiseen ja tunnetason kipupisteideni, tuskallisten ajatuskelojeni ja fyysisen kehoni hoitamiseen. Rahaakin käymiini koulutuksiin, kursseihin ja valmennuksiin on mennyt arviolta noin 50 000 euroa.

Olen monesti miettinyt, että jos olisin saanut jo itsetuntemusmatkani aikaisessa vaiheessa herkän ja överiempaattisen näkökulmasta kirkastettua materiaalia ja täsmällisempää tukea, olisiko reittini ollut suorempi ja helpompi.

Samalla näen, että ilman noita kokemuksia ja investointeja, en saattaisi voida tehdä tätä työtä ja tarjota sinulle oppimaani tämmöisen kurssin muodossa. Tällä kurssilla sinä voit ymmärtää samat asiat ilman, että sinun tarvitsee käyttää siihen 15 vuotta ja 50 tonnia.

Palautetta asiakkailtani

Tässä muutamia asiakkaideni palautteita kursseistani ja valmennuksistani:

”Tuhannet kiitokset Marika! Olen edistynyt paljon enemmän kuin olisin voinut uskoakaan.” – Tyytyväinen asiakas

”Tämä kaikki tuntuu niin helpottavalta. Tuntuu kuin suuri taakka olisi pudonnut harteiltani ja pystyn katsomaan asioita ihan erilaisesta näkökulmasta.” – Kata

”Kiitos jakamastasi tiedosta ja syvällisestä viisaudesta.” – Tyytyväinen asiakas

”Tämän överiempatia-ymmärryksen löytäminen on ollut suoranaisesti ahaa-elämys monessakin suhteessa, löydän itseni siitä niin todella hyvin. Eli kiitos vielä Marika!” – Nanti

”Kiitos Marika selkeästä ja vaikuttavasta kurssista! Teet tärkeätä työtä.” – Tyytyväinen asiakas

”Aivan mahtavaa, että olet pystynyt kuvaamaan ongelman noin elävästi ja sattuvasti. Koin niin monta ahaa-elämystä ja tunneskaala lainehti laidasta laitaan… Lisäksi sinun esitystapasi on erittäin miellyttävä, rauhoittava ja todentuntuinen. Olet yhtä sanojesi kanssa.” – Päivi

”Kiitos hyvästä kurssista! Paljon tuli tietoa ja vinkkejä jatkoon, kun haluaa tutustua omaan itseensä.” – Tyytyväinen asiakas

“Oli erinomaista olla mukana. Paljon vahvistusta aiempiin, lisäksi uutta tietoa ja taitoa itseä varten.” – Satu

”Paljon olen oppinut ja paljon haluan tätä vielä tutkia.” – Tyytyväinen asiakas

“Paljon heräsi ajatuksia siitä, miten itse on tullut toimittua tai miten läheiset toimii ja ymmärtää nyt taas enemmän, mistä asiat johtuvat ja mitä voi itse asialle tehdä.” – Tuija

”Jotain tosi tärkeää on avautumassa. Tämä kurssi sai ymmärtämään, että itsen hoitaminen on mahdollista.” – Tyytyväinen asiakas

”Ollut kyllä huippu kurssi ja oon saanut paljon ymmärrystä itseäni kohtaan.” – Tanja

”Alkoi ymmärtää, mistä nämä överit kumpuaa ja sen, että oppii lopettamaan maailman kantamisen harteillaan, tekee sen vain mihin omat rahkeet riittää… Kiitos, olen saanut sinulta paljon, Marika!” – Tyytyväinen asiakas

”Kiitoksia överempatia-kurssista. Se oli todella loistava ja on oikeasti muuttanut minun elämää paremmaksi ja olen oppinut huomaamaan monta asiaa ja katsomaan ihmissuhteitani eri kannalta.” – Kaisa

”Kiitos ihan mielettömästi kurssista. Se oli todella samaistuttava, haastava ja toiveikas samaan aikaan. Olet koonnut upean kokonaisuuden, josta on varmasti apua todella monelle.” – Tyytyväinen asiakas

”Sulla on mun mielestä ihan erityinen ote henkiseen kasvuun, omaperäinen, koeteltu ja konstailematon! Arvostan!” – Katja

ILMOITTAUDU NYT

Verkkokurssi on käynnissä ja ilmoittautuminen on tältä erää sulkeutunut. Jos olet kiinnostunut osallistumaan kurssille, laita minulle viestiä osoitteeseen info@herkkajavahva.fi

Kun olet ilmoittautunut kurssille, saat sähköpostiisi vahvistusviestin ilmoittautumisestasi ja kuitin maksustasi.

Tämän lisäksi saat ennen kurssin alkua vielä toisen viestin, jossa on ohjeet siitä, miten pääset kirjautumaan kurssiympäristöön ja katsomaan kurssivideoita ja muita materiaaleja.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voinko maksaa kurssin laskulla?

Mikäli haluat maksaa kurssimaksun laskulla, laita minulle viestiä osoitteeseen info@herkkajavahva.fi. Saat minulta sähköpostitse laskun, jolla voit maksaa osallistumismaksun.

Laita laskupyyntöön mukaan myös katuosoitteesi, jotta saan syötettyä laskun järjestelmään tarvittavin tiedoin.

Voiko kurssille osallistumisen perua?

Koska aloitamme kurssin niin lyhyen ajan päästä eli 18.10.2021, kurssille ilmoittautuminen on sitova eikä sitä voi peruuttaa.

Kurssilla on kuitenkin voimassa 100% rahat takaisin -takuu eli mikäli olet käynyt kaikki kurssimateriaalit läpi ja tehnyt annetut tehtävät ja harjoitukset ja koet, että kurssista ei todellakaan ollut sinulle mitään hyötyä, niin saat rahasi takaisin.

Miten paljon kurssi vie aikaa?

Kurssin kunkin viikon materiaalien läpikäymiseen kannattaa varata 1,5-2 tuntia. Lisäksi voit käyttää haluamasi ajan kurssin kysymysten ja tehtävien pohtimiseen. Koska kurssin aiheet ja kysymykset ovat syviä, niiden on hyvä antaa työstyä rauhassa.

Huomaathan, että sinulla on 6kk aikaa käyttää kurssin materiaaleja, joten vaikket ennättäisi tekemään kurssia neljässä viikossa, se ei haittaa.

Suuri osa verkkokursseilleni osallistuvista tekee kurssia hitaammin omassa tahdissaan ja mikäli päätät lähteä mukaan, suosittelen sinuakin kuuntelemaan itseäsi siinä, missä tahdissa käyt materiaaleja läpi.

Näkevätkö muut osallistujat, että olen kurssilla mukana?

Kukaan toisista kurssille osallistuvista ei näe, että olet kurssilla mukana, ellet osallistu keskusteluun kurssin keskustelualueilla kurssialustalla tai Facebookissa.

Voit osallistua kurssialustan keskusteluun myös käyttäjänimellä, jonka ei tarvitse olla oikea nimesi. Voit vaihtaa kurssialustan keskustelussa näkyvän nimesi/nimimerkkisi omasta profiilistasi milloin vain. Saat tähän tarkemmat ohjeet minulta sähköpostitse samassa viestissä kurssin kirjautumislinkin ja -ohjeiden kanssa.

Olen käynyt aikaisemman verkkokurssisi Miten lopetat överiempatian – Käännä haastavat suhteet herkkyytesi voimaksi, tuleeko tällä kurssilla uutta asiaa?

Kyllä tulee! Jos olet käynyt verkkokurssini Miten lopetat överiempatian – Käännä haastavat suhteet herkkyytesi voimaksi, tämä kurssi on luonteva seuraava askel siihen, miten voit käyttää herkkyytesi kykyjä entistä hedelmällisemmin päivittäisessä elämässäsi.

Huom! Tästä verkkokurssista parhaan hyödyn saaminen ei kuitenkaan millään tapaa edellytä edellisen verkkokurssini tai muiden valmennusteni käymistä.

Tämä kurssi on itsenäinen kokonaisuus, josta saat vahvat eväät yli vedetystä empatiasta ulos kasvamiseen ja totuudelliselta tuntuvan elämän luomiseen kykyjesi avulla.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Maailma tarvitsee herkkyyttäsi, empatiakykyjäsi ja intuitiivista, luovaa voimaasi, mutta ei oman jaksamisesi ja tasapainosi kustannuksella.

Siksi on tärkeää, että opit antamaan itsellesi ja herkkyydellesi viimein sen arvon, joka sille kuuluu ja teet elämästäsi yhä enemmän semmoista, jossa voit hyvin ja olet kotonasi.

Näkemisiin kurssilla!

Marika / Herkkä ja vahva