Uusi verkkokurssi herkille ja (överi)empaattisille!

MITEN TUNNET HERKKYYTESI ARVON JA
TEET ELÄMÄSTÄ ITSESI NÄKÖISTÄ

 


STARTTAAMME MA 11.10.2021 – ILMOITTAUDU MUKAAN NYT!

Kannatko toisten taakkoja niin, että olet kadottanut yhteyden itseesi etkä ennätä elää omaa elämääsi?

Haluatko oppia tuntemaan oman todellisen arvosi – ja herkkyytesi arvon?

Haluatko käyttää empatiakykyäsi ja intuitiotasi elämän luomiseen, jossa tunnet viimein olevasi kotona?

Mikäli vastasit ”KYLLÄ!”, tämä kurssi on sinua varten.

MITEN TUNNET HERKKYYTESI ARVON JA TEET ELÄMÄSTÄ ITSESI NÄKÖISTÄ -verkkokurssi on sinulle, joka olet herkkä, empaattinen ja intuitiivinen ja haluat luoda näiden ominaisuuksiesi avulla elämää, joka tuntuu ja näyttää aidosti omaltasi.

 

Jos olet toisilta perittyjen taakkojen kantaja, voimavarasi eivät riitä herkkyyteesi liittyvien kykyjen tutkimiseen, tasapainottamiseen ja hyödyntämiseen niin, että nauttisit siitä itsekin.

 

Jos olet käynyt aikaisemman verkkokurssini Miten lopetat överiempatian – Käännä haastavat suhteet herkkyytesi voimaksi, tämä kurssi sopii sinulle erityisen hyvin. Se on luonteva seuraava askel siihen, miten voit käyttää herkkyytesi kykyjä entistä hedelmällisemmin päivittäisessä elämässäsi.

Tästä kurssista parhaan irti saaminen ei kuitenkaan millään tapaa edellytä edellisen kurssini käymistä. Tämä kurssi on itsenäinen kokonaisuus, josta saat yhtä lailla vahvan perustan överiksi vedetystä empatiasta ulos kasvamiseen ja totuudelliselta tuntuvan elämän luomiseen hyödyntämällä herkkyytesi lahjoja.

OTSIKKO

 • Aistitko herkästi toisten tunnetiloja, tarpeita ja motiiveja ja koetko, että sinun täytyy jatkuvasti vastata niihin, jotta täyttäisit odotukset ja olisit hyödyllinen, tarvittu ja hyväksytty?
 • Tuntuvatko omat tunteesi toisinaan niin voimakkailta, että haluaisit mielummin sivuuttaa ne? Erityisesti, jos olet tunteen noustessa tekemisissä toisten ihmisten kanssa?
 • Otatko tilanteiden yleisestä sujuvuudesta enemmän vastuuta kuin sinulle kuuluisi?
 • Onko sinun vaikeaa ottaa tilaa omille tunteillesi ja tarpeillesi?
 • Kiinnitätkö keskustelussa lähes aina huomion ensimmäisenä toisen kuulumisiin ja tuntemuksiin?
 • Kannatko toisten huolia ja murheita harteillasi sillä seurauksella, että väsytät itsesi jatkuvasti etkä ennätä miettiä, mitä sinä todella haluaisit?
 • Jos olet stressaantunut, annatko usein lisää huomiota, energiaa ja huolenpitoa toisille?
 • Käytätkö paljon aikaa ihmissuhteidesi vaiheiden ja tapahtumien analysointiin ja pohtimiseen?
 • Mietitkö usein, oletko tehnyt jotain väärin ihmissuhteissasi ja oletko syyllinen niissä syntyviin ristiriitoihin?
 • Koetko, että sinun täytyy antaa itsestäsi jotain pois ja sopeutua tiettyihin ehtoihin, jotta voisit olla läheisissä suhteissa toisten kanssa?
 • Vaikuttavatko ihmissuhteissasi tapahtuvat asiat ja tunteet voimakkaasti olotilaasi ja kykyysi keskittyä muihin asioihin?
 • Koetko olevasi jumissa omat tunteensa ja tarpeensa sivuuttavan, pyytettömän tunnesuodattimen ja ainaisen tukihenkilön roolissa?
 • Estääkö se sinua saamasta sitä, mitä haluat ja kokemasta tarpeeksi merkityksellisyyttä ja täyttymystä elämässäsi?
 • Oletko tuntenut tai tunnetko toisinaan hyvin voimakkaita yhteyksiä toisiin ihmisiin ja erityisesti romanttisiin kumppaneihisi?
 • Vedätkö usein puoleesi ihmisiä, jotka pyrkivät tukahduttamaan tunteitaan ja ovat emotionaalisesti tavoittamattomissa?
 • Koetko, että käyt ihmissuhteissasi läpi toistuvia haastavia tilanteita, joihin tuntuu sisältyvän joku opetus, jonka haluaisit ratkaista?
 • Pelkäätkö, että sinulle ollaan epärehellisiä ja että tulet nöyryytetyksi läheisissä ihmissuhteissasi?
 • Kuuletko ihmisiltä mielummin suoraan epämiellyttävän ja kipeänkin totuuden kuin elät hähmäisessä, välttelevässä ja jännittyneessä tilanteessa?
 • Pidätkö yhtenä suurimmista loukkauksista sinua kohtaan, kun sinulle sanotaan yhtä ja tehdään toista?
 • Pelkäätkö, että sinut hylätään, jos ilmaiset negatiivisia tunteitasi, haavoittuvuutasi ja tarvitsevuuttasi läheisissä ihmissuhteissasi?
 • Koetko, että kun viimein ilmaiset, mitä sinä tunnet ja tarvitset, sitä ei aina oteta riittävän tosissaan?
 • Saatko erilaiset ihmiset tekemään asioita suhteellisen helposti ja pelaamaan yhteen ilman päsmäröintiä, vaatimista ja ylhäältä päin tulevaa, virallistettua auktoriteettiasemaa?
 • Onko oikeudenmukaisuus sinulle tärkeää ja ottaako sinua päähän, kun esimerkiksi työpaikallasi johto tekee ratkaisuja välittämättä organisaation muiden jäsenten näkemyksistä ja toiveista?
 • Oletko kohdannut elämässäsi vastoinkäymisiä, joiden olet kokenut horjuttaneen luottamustasi itseesi, toisiin ja elämään voimakkaasti?
 • Onko sinulle sanottu, että olet joidenkin mielestä pelottava suuttuessasi? Huomaatko toisinaan vaikuttavasi toisten käyttäytymiseen pelkällä läsnäolollasi, katseellasi tai muulla sanattomalla viestinnällä?
 • Kaipaatko lisää rohkeutta kuunnella itseäsi ja omia tunteitasi ja tarpeitasi ja keinoja ottaa niille enemmän tilaa elämässäsi?
 • Haluatko oppia vetämään selkeitä rajoja ja pitämään puolesi?
 • Haluatko käyttää herkkyyttäsi ja empatiakykyjäsi entistä vahvemmin panoksesi antamiseen maailmaan ja semmoisen elämän luomiseen, jossa sekä sinä että läheisesi voitte hyvin?

Mikäli tunnistit itsesi kolmesta tai useammasta kohdasta, tapahtumasta on sinulle hyötyä.

Överiempaattisena ihmisenä sinulla on tapana kiinnittää huomio yleensä ensin toisten ihmisten oloon, tunteisiin, tarpeisiin, kuulumisiin ja kokemuksiin.

Tästä johtuen suhteesi rakentuvat usein muotoon, jossa toisten tunteet ja tarpeet saavat enemmän tilaa kuin omasi. Mikäli suhteen toisella osapuolella on elämässään vaativia haasteita, voi vaaka vinksahtaa vieläkin enemmän epätasapainoon.

Asetelma tuntuu jonkun aikaa tutulta, turvalliselta ja lupaavalta. Pian kuitenkin huomaat, että tunnet jääväsi jatkuvasti jotain vaille. Odotat toiselta toimintaa, käytöstä ja sanoja, joita et saakaan. Tunnet itsesi pettyneeksi ja hämmentyneeksi ja mietit, milloin sinun aikasi tulla nähdyksi ja saada tunteesi ja tarpeesi huomioiduiksi koittaa.

Usein pyrit ratkaisemaan tilanteen vetämällä empatian entistä överimmäksi. Annat toisen tunteille, tarpeille ja haluille vieläkin enemmän huomiota siinä toivossa, että pian saat itsekin sitä, mitä tarvitset. Tämä voi jatkua silloinkin, kun suhteen toinen osapuoli on jo ilmaissut, ettei odota sinun antavan hänelle niin paljon. Ja vaikka et ehkä itsekään tarkalleen tiedä, mitä toiselta vastineeksi tarvitset ja odotat.

Jotta voit tietää, mitä todella tunnet ja saada sen, mitä aidosti tarvitset, sinun on annettava myös itsesi nauttia omasta herkkyydestäsi ja vahvasta myötäelämisen kyvystäsi. Se tarkoittaa omien tunteidesi, tarpeidesi, olotilojesi ja kokemuksiesi tunnistamista, hyväksymistä ja arvostamista. Sitä, että teet niille tilaa elämässäsi.

Vasta tuntemalla sen, minkälainen ihminen sinä kaikkine tunteinesi ja tarpeinesi olet, pystyt näyttämään toisillekin totuudenmukaisesti sen, että tässä minä olen menossa. Silloin voit avautua vastaanottamaan heiltä juuri semmoista tukea, hyväksyntää ja rakkautta, jota sillä hetkellä eniten kaipaat.

Jokainen suhde, jossa olemme vetäneet överiempatian huippuunsa, on opettanut meille jotain. Jossain vaiheessa samojen kaavojen ja oppituntien toistaminen käy kuitenkin liian raskaaksi. Tiedämme, että niin tutulta ja turvalliselta kuin tietyt toimintamallit tuntuvatkin, on olemassa jotain parempaa.

Valmennuksen avulla voit katkaista överiempatian kierteen ihmissuhteissasi ja tiedostaa sinua turhaan rajoittavat mielen ja tunteiden mallit. Voit aloittaa suhteidesi elämisen tavoilla, jotka tukevat kaiken sen herkyyden, voiman ja hienouden esiintuloa, joka sinussa on.

Varaa paikkasi lauantaina 21.1.2017 järjestettävään valmennukseen Miten lopetat överiempatian ja teet herkkyydestä voimasi ihmissuhteissasi tästä:

OTSIKKO

Maailma tarvitsee kipeästi herkkyyttäsi, emptiakykyjäsi ja luovaa panostasi, mutta ei oman jaksamisesi ja hyvinvointisi kustannuksella.

Jokainen kevään 2017 valmennuspäivistä on suunniteltu auttamaan sinua katkaisemaan toisten tunteiden ja tarpeiden aistimisesta ja ylivastuullisesta kantamisesta johtuvan kierteen ja luomaan lisää tilaa sille, mitä pohjimmiltasi haluat itsessäsi ja elämässäsi vahvistaa.

On aika astua omaan voimaasi. Se tarkoittaa sitä, että elät, olet ja teet asioita päivittäisessä elämässäsi tavoilla, joiden tunnet olevan linjassa syvimmän sisimpäsi ja totuutesi kanssa, vaikka ne poikkeaisivat siitä, miten suurin osa muista ihmisistä toimii.

Se on paras tapa palvella ja hienoin lahja, jonka voit itsellesi ja muille antaa niin läheisissä ihmissuhteissasi, työssäsi kuin maailmassa laajemmin.

Kevään 2017 aikana järjestettävien, muiden valmennustapahtumien ajankohdat ja teemat ovat:

OTSIKKO
MITEN PÄÄSET IRTI YLIVASTUULLISUUDESTA TYÖSSÄSI ILMAN, ETTÄ SINUN TÄYTYY IRTISANOUTUA SAMAN TIEN

 • Miten tunnistat ja vahvistat päivittäisessä työarjessasi tekemisen tapoja, jotka tukevat jaksamistasi ja tuntuvat omilta
 • Miten voit hyödyntää herkkyyttäsi, intuitiotasi ja myötäelämisen taitojasi työssäsi niin, että muut tulevat tuetuiksi, mutta et kuluta itseäsi samalla loppuun
 • Miten voit tehdä työtä, joka tuntuu sinulle merkitykselliseltä ja huomioi herkkyytesi ja menestyä samalla taloudellisesti

OTSIKKO
MITEN OTAT KYKYSI KÄYTTÖÖN VAHVEMMIN JA LÖYDÄT PAIKKASI MAAILMASSA

 • Miten tiedostat entistä laajemmin sen vaikutuksen, joka herkkyydelläsi, luovuudellasi ja intuitiivisilla kyvyilläsi voi olla omaan ja muiden hyvinvointiin ja onnistumisiin
 • Miten voit lisätä luottamusta itseesi ja elämään ja päästää lopullisesti irti vanhoista loukkauksista, pettymyksistä ja rajoitteista
 • Miksi on tärkeää, että elät itsellesi aidon tuntuisesti ja miten voit jatkaa yhä syvemmin itseäsi kuunnellen tästä eteenpäin

Tapahtumien sarja on suunniteltu niin, että voit osallistua yksittäisiin tai kaikkiin valmennuspäiviin. Saat jokaisesta tapahtumasta mukaasi konkreettisia, yksinkertaisia ja tehokkaita harjoituksia, jotka voit soveltaa osaksi omaa arkeasi saman tien.

Ilmoittautuminen maaliskuun ja toukokuun tapahtumiin aukeaa noin kaksi kuukautta ennen tapahtuma-ajankohtaa. Mikäli haluat varata paikan toiseen tai molempiin tapahtumiin ennakkoon tai sinulla on mitä tahansa kysyttävää tapahtumiin liittyen, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@herkkajavahva.fi.

Ilmoittaudu seuraavaan, 21.1. järjestettävään tapahtumaan Miten lopetat överiempatian ja teet herkkyydestä voimasi ihmissuhteissasi tästä: