Uusi verkkokurssi herkille ja (överi)empaattisille!

Ota herkkyytesi lahjat käyttöön
ja löydä paikkasi maailmassa

Oletko kyllästynyt uhraamaan herkkyytesi ja siihen liittyvät kykysi toisten kannatteluun niin, että olet jatkuvasti turhautunut ja väsynyt?

Haluatko kokea itsessäsi enemmän turvaa, vakautta ja tasapainoa ja hyödyntää herkkyytesi lahjoja tästä tilasta käsin niin, että nautit niistä itsekin?

Haluatko käyttää voimakasta empatiakykyäsi ja intuitiotasi semmoisen elämän luomiseen, jossa koet tulleesi kotiin?

Uusi herkkyytesi arvoa ja empatiasi voimaa vahvistava verkkokurssi alkaa 4.10.2021. Varaa paikkasi nyt!

Ota herkkyytesi lahjat käyttöön ja löydä paikkasi maailmassa -verkkokurssi on sinulle, joka haluat käyttää herkkyyttäsi, empatiakykyäsi ja intuitiotasi elämän luomiseen, joka tuntuu ja näyttää aidosti omaltasi.

Kun tulet kotiin itsessäsi, löydät paikkasi maailmassa.

Herkkänä ja empaattisenä ihmisenä se tarkoittaa sitä, että tunnet arvosi

 

 

 

Herkkyys toisten tunteille, aistimusten ja tiedon syvä käsittely ja kyky asettua toisten asemaan ovat hienoja lahjoja. Niitä voi kuitenkin päätyä huomaamattaan käyttämään epätasapainoisesti ja itsensä vastaisesti.

Silloin suhteettoman suuri osa omasta energiasta ja voimavaroista on sijoitettuna toisten tunnetilojen, jaettujen tunneilmapiirien, yhteisten asioiden ja toisille kuuluvien hommien hoitamiseen.

Vaaka on kallellaan niin, että herkkä ja empaattinen antaa itsestään liikaa ja toiset hyötyvät siitä antamatta itse mitään takaisin. Vastuunkantajan rooli tuntuu olevan ainoa, joka on itselle sallittu, olipa kyse parisuhteesta, työpaikasta, perhesuhteista tai ystävyyksistä.

Vaikka yrittäisit miten toimia toisin, niin päädyt syöttämään energiaasi jatkuvasti muille. Koet olevasi ansassa toisten määrittelemissä muoteissa sillä seurauksella, että olet turhautunut ja väsynyt. Potentiaalisi ei tule koskaan kunnolla esiin ja tunnistetuksi ja kykysi jäävät hyödyntämättä. Elämäsi ei tunnu enää omaltasi.

Mikäli tämä kuvaa sinua ja mietit, miten voisit tehdä elämästäsi semmoista, että saisit kykysi, lahjasi, voimavarasi ja tapasi katsoa maailmaa paremmin käyttöön, tämä kurssi on sinua varten.

Jos haluat tehdä muutoksen hallitusti ja ennen kuin olet pisteessä, jossa repäisysi seuraukset saattavat aiheuttaa pysyvämpää tuhoa ja harmia sekä sinulle että muille, sinun kannattaa lähteä kurssille mukaan nyt.

Keskitymme kurssilla konkreettisten muutosten tekemiseen päivittäisessä elämässä

 • tunnistamalla, missä ja mistä kannamme vastuuta, joka ei kuulu meille
 • luopumalla näistä vastuista ja vapauttamalla niissä kiinni olleita voimavarojamme
 • käyttämällä vapautuneita voimavarojamme yksilöllisten kykyjemme ja lahjojemme tunnistamiseen entistä paremmin
 • käyttämällä kykyjämme, lahjojamme ja voimavarojamme semmoisten asioiden luomiseen arkeemme, jotka tuntuvat meille aidoilta, totuudellisilta ja hyviltä

Kurssi auttaa sinua päästämään irti monelle herkälle ja empaattiselle tyypillisestä itsensä sivuuttamisesta, jota tapahtuu niin kotona, työpaikalla kuin muissakin sosiaalisissa piireissä, jotta sopisit joukkoon ja kokisit tulevasi hyväksytyksi ja olevasi tarpeellinen.

Tunnistatko itseäsi näistä?

 • Uhraatko herkkyytesi, empatiakykysi ja voimavarasi toisten ihmisten ja tilanteiden kannatteluun?
 • Tuntuuko sinusta, että kannat vastuuta asioista, tilanteista ja tehtävistä, jotka eivät oikeasti kuulu sinun vastuullesi?
 • Koetko, että jäät usein ilman tunnustusta työstäsi tai muista tekemisistäsi, kun joku muu korjaa kunnian, vaikka ilman sinua koko juttua tuskin olisi edes olemassa?
 • Koetko, että muiden tukeminen rajattomasti oman jaksamisesi kustannuksella on ainoa sinulle sallittu tapa olla olemassa?
 • Oletko kyllästynyt pitämään kynttilääsi vakan alla siksi, että muilla olisi helpompi olla, et herättäisi närää etkä joutuisi arvostelun, kritiikin ja hyökkäysten kohteeksi?
 • Koetko, että sinun täytyy osata joku asia todella hyvin, ellei täydellisesti, ennen kuin voit tehdä sitä – ainakaan niin, että muut näkevät?
 • Tuntuuko sinusta, että sinun pitäisi mahduttaa itsesi muotteihin ja toimintamalleihin, jotka eivät tunnu sinusta luontevilta, vaan ennemminkin pinnallisilta, lyhytnäköisiltä ja jopa teennäisiltä?
 • Ihmetteletkö, miksi paljon kevyemmät ja lyhytaikaiset ehdotukset, näkökulmat ja ratkaisut saavat jatkuvasti kannatusta esim. työpaikallasi ja sinun syvemmät, kestävään muutokseen tähtäävät ehdotuksesi, yleensä sivuutetaan?
 • Koetko, että tapasi katsoa maailmaa ja kykysi ja lahjasi on usein ylenkatsottu tai sivuutettu – paitsi silloin, jos joku on pystynyt hyötymään niistä omien etujensa ajamisessa?
 • Tunnetko itsesi toisinaan tai usein voimattomaksi etkä ennätä palautumaan kunnolla?
 • Haluatko oppia tunnistamaan, missä ja miten kannat vastuuta asioista, tilanteista ja ilmapiireistä, jotka eivät itse asiassa kuulu sinun vastuullesi?
 • Haluatko oppia tunnistamaan ihmiset, jotka kokevat olevansa oikeutettuja valjastamaan energiasi omaan käyttöönsä automaattisesti, antamatta mitään ensin itse – tai ylipäätään antamatta mitään takaisin?
 • Haluatko oppia erottamaan intuitiosi äänen peloistasi ja vahvistamaan luottamusta sisäiseen opastukseesi?
 • Haluatko oppia käyttämään voimakasta empatiakykyäsi nykyistä tasapainoisemmin niin, että voit olla läsnä ja tukea muita ilman, että kulutat itsesi loppuun?

Moni syvästi tietoa ja aistimuksia prosessioiva ihminen, joka pystyy näkemään tilanteissa niin suuren kuvan kuin pienetkin nyanssit ja aistimaan voimakkaasti toisten tunteita ja tunneilmapiirejä, kantaa tämän seurauksena liikaa vastuuta asioista, jotka eivät oikeasti kuulu hänen vastuulleen.

Hän pyrkii usein helpottamaan ja harmonisoimaan muiden oloa ja tilanteiden jännitettä ottamalla niiden purkamisen tehtäväkseen ja hoitamalla asioista, jotka eivät kuulu hänen hoidettavikseen.

Koska hän pitää havaintonsa monesti omana tietonaan ja suorittaa enemmän kuin on tarpeen sen kummempia valittamatta, hän kokee ulkopuolisuuden tunnetta ja ettei ketään kiinnosta, miten hän jaksaa ja voi. Samalla toisten hänelle siirtämä kuorma yleensä vain kasvaa ja hänen voimansa ehtyvät ehtymistään.

Esimerkiksi työpaikalla hän saattaa kuunnella jatkuvasti toisten murheita ja jopa itseensä kohdistuvaa kritiikkiä. Ja on siihen päälle vielä se henkilö, jolle sysätään toistenkin hommat ja jonka paluuta vapailta odotetaan kuin kuuta nousevaa, jotta tietyt työt, joita muut eivät ole hoitaneet, tulisivat taas tehdyiksi.

Hän saattaa nähdä myös hyvin selkeästi, miten erinäisiä haasteita yritetään paikata nopein laastariratkaisuin, jotta varsinaisiin ongelmiin ei tarvitsisi tarttua. Moni muiden suosima suunta tuntuu hänestä pinnalliselta piipertämiseltä, josta puuttuu pitemmän tähtäimen näkemys. Hänellä olisi tarjota kestävät ratkaisut, mutta ne kaikuvat usein kuuroille korville.

Monesti hän miettii, että ääni kellossa saattaisi muuttua, jos muut tajuaisivat, että korttitalo pysyy pystyssä vain, koska hän kannattelee sitä omalla kustannuksellaan. Huomaisivatko muut sitten, miten paljon on hänen varassaan, jos hän pudottaisi hanskat eikä olisikaan enää käytettävissä?

Herkkyyteen liittyy monenlaisia kykyjä ja lahjoja, kuten voimakas empatiakyky ja vahva intuitio. Nämä voivat olla työkaluja, joilla voi luoda onnistumisia, menestystä ja merkityksellisiä kokemuksia ja elämää niin itsellesi kuin muille – paitsi, jos niitä käyttää epätasapainoisesti ja itsensä vastaisesti.

Kurssin avulla pystyt valjastamaan ylivastuullisuudesta vapautuvat voimavarasi omasta palautumisestasi huolehtimiseen ja herkkyyteen liittyvien lahjojesi ja kykyjesi tunnistamiseen.

Lisäksi pääset käyttämään niitä päivittäisessä elämässäsi niin, että tapasi toimia ja ilmaista itseäsi ovat linjassa sen kanssa, kuka aidosti olet. Silloin voit itsekin automaattisesti paremmin.

Vaikka tapasi katsoa maailmaa poikkeaisi muista, sinun ei tarvitse piilotella itseäsi ja sitä, miten näet asiat, jotta kukaan ei kokisi oloaan vaikeaksi tai suuttuisi.

Sen sijaan voit kääntää kykysi ja tapasi tarkastella tilanteita työkaluiksi, joilla autat sekä itseäsi että muita ratkaisemaan haasteita ja luomaan ympäristöjä, joissa kaikki voivat paremmin. Ja voit tehdä tämän ilman, että koet jatkuvaa syyllisyyttä totuuden torvena toimimisesta tai laivan keinuttamisesta.

Kurssilla viemme palautumisen ja omista voimavaroista huolehtimisen entistä konkreettisemmin käytännön tasolle päivittäiseen arkeen

Tunnistamme, mitä kykyjä sinulla on, joita et ole pitänyt edes kykyinä tai jotka olet saattanut kokea jopa rasitteeksi aikaisemmin, mutta jotka itse asiassa myös erottavat sinut muista myönteisessä mielessä.

Näitä kykyjä kehittämällä ja käyttämällä voit antaa panoksesi maailmaan merkitykselliseltä ja nautinnolliselta tuntuvilla tavoilla ja löytää paikkasi maailmassa entistä selkeämmin

Otsikko

Tapaaminen 1: Sydänkeskuksen aktivointi
Miten luot vahvemman yhteyden itseesi ja sisäiseen lapseesi ja annat itsellesi sitä huolenpitoa, huomiota ja rakkautta, jota kaipaat.

Tapaaminen 2: Kehotietoisuuden vahvistaminen
Miten voit huolehtia palautumisestasi paremmin ja energisoida herkkää kehoasi arjen pyörityksessä.

Tapaaminen 3: Rajoittavien tunnelatausten purkaminen
Miten purat rajoittavia, tuskallisia ja voimakkaita negatiivisia tunnelatauksia ihmisiin ja tapahtumiin menneisyydestäsi ja nykyisyydestäsi.

Tapaaminen 4: Lapsuudessa ja nuoruudessa omaksuttujen ajatus-, tunne- ja toimintamallien purkaminen
Miten kohtaat nuoren itsesi ja purat kasvuympäristöstäsi omaksuttujen ajatus-, tunne- ja toimintamallien otetta itsestäsi ja elämästäsi.

Tapaaminen 5: Kipupisteiden tunnistaminen ja hoitaminen
Miten voit hyödyntää herkkyyttäsi ja intuitiivisuuttasi raskaiden tunne-energioiden havaitsemiseen ja poistamiseen itsestäsi ja kehostasi.

Valmennuksessa hyödynnetään Meridian Energetics Inner Child -harjoituksia, jotka auttavat sinua hyödyntämään kehoasi, hengitystäsi ja visualisointikykyjäsi uusilla tavoilla vahvemman yhteyden luomiseen omaan itseesi.

Harjoitukset ovat selkeitä ja voimallisia visualisointi- ja meditaatioharjoituksia, joita voit tehdä missä ja milloin tahansa vaikka päivittäin, kun olet ne oppinut. Kaikki harjoitukset ovat yksilöharjoituksia, jotka jokainen ryhmään osallistuva tekee itse valmentajan suullisessa ohjauksessa. Valmennukseen osallistuvien on tarkoitus on tehdä harjoituksia myös tapaamisten välillä.

Valmennus auttaa sinua höllentämään lapsuudestasi asti kantamiesi rajoittavien mallien, kuormittavien tunnelatausten ja kipeiden suhdekaavojen otetta itsestäsi ja päivittäisestä elämästäsi.

Saat konkreettisia harjoituksia ja työkaluja, joiden avulla palaudut ja jaksat paremmin herkässä kehossasi. 

Opit myös, miten voit keskittyä luomaan ja vahvistamaan elämässäsi sitä, mitä haluat.

Tavoitteena on, että tunnet valmennuksen jälkeen itsesi paljon vapaammaksi, luovemmaksi, voimallisemmaksi ja kykenevämmäksi kuin aikaisemmin ja tiedät, miten huolehtia itsestäsi niin fyysisellä, tunteiden kuin mielenkin tasolla entistä paremmin. 

Jokainen tapaaminen sisältää harjoitusten lisäksi valmentavaa keskustelua ja lisäharjoituksia. Omista kokemuksista kertomisen pakkoa ei ole. Ryhmässä on kuitenkin tavoitteena turvallinen ja luottamuksellinen ilmapiiri, jossa jokainen voi halutessaan jakaa kokemuksia ja oivalluksia omalta polultaan.

Otsikko

Syksyn 2018 valmennusryhmän ilmoittautuminen on päättynyt. Ilmoitan seuraavan ryhmän aloitusajankohdasta ensimmäisenä sähköpostilistalleni, johon pääset liittymään täällä.

Mikäli sinulla on mitä tahansa valmennukseen liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä minuun info@herkkajavahva.fi.

Terveisin,

Marika