Verkkokurssi

Miten lopetat överiempatian –
Käännä haastavat suhteet herkkyytesi voimaksi

Aistitko herkästi toisten tunteita ja tarpeita ja huolehditko niistä oman hyvinvointisi kustannuksella?

Oletko venyttänyt toisen tunnetiloista huolehtimisen äärimmilleen voimakkaassa yhteydessä tai haastavassa suhteessa, jossa toinen on ollut tunnetasolla tavoittamattomissa eikä sinun tunteillesi ja tarpeillesi ole ollut tilaa?

Koetko, että toisten tunteiden ja tarpeiden laittaminen omiesi edelle estää sinua saamasta elämässäsi sitä, mitä tarvitset, mitä haluat ja mistä haaveilet?

Verkkokurssi on tarkoitettu herkille, erityisherkille ja herkkyydestään kiinnostuneille ihmisille, joilla on tapana vetää toisten tunteista ja tarpeista huolehtiminen överiksi ihmissuhteissaan oman hyvinvointinsa, jaksamisensa ja haaveidensa kustannuksella.

Ilmoitan seuraavan verkkokurssin aloitusajankohdasta sähköpostilistalleni, johon voit liittyä täältä

Tunnistatko itsesi näistä?

 • Aistitko herkästi toisten tunnetiloja, tarpeita ja haluja? Koetko, että sinun täytyy vastata niihin jatkuvasti, jotta täyttäisit odotukset ja olisit hyödyllinen, tarvittu ja rakastettu?
 • Vedätkö usein puoleesi ihmisiä, jotka pyrkivät tukahduttamaan tunteitaan ja ovat emotionaalisesti etäisiä?
 • Oletko tuntenut tai tunnetko hyvin voimakkaita yhteyksiä toisiin ihmisiin ja erityisesti romanttisiin kumppaneihisi?
 • Otatko usein ihmissuhteidesi sujuvuudesta enemmän vastuuta kuin sinulle kuuluisi?
 • Onko sinun vaikeaa ottaa tilaa omille tunteillesi ja tarpeillesi?
 • Tuntuvatko omat tunteesi toisinaan niin voimakkailta, että haluaisit mielummin sivuuttaa ne? Erityisesti, jos olet tunteen noustessa tekemisissä toisten ihmisten kanssa?
 • Jos olet stressaantunut, annatko usein lisää huomiota, energiaa ja huolenpitoa toisille?
 • Kannatko toisten huolia ja murheita harteillasi sillä seurauksella, että väsytät itsesi jatkuvasti etkä ennätä miettiä, mitä sinä todella haluaisit?
 • Mietitkö usein, oletko tehnyt jotain väärin ihmissuhteissasi ja oletko syyllinen niissä syntyviin ristiriitoihin?
 • Koetko, että sinun täytyy antaa itsestäsi jotain pois ja sopeutua tiettyihin ehtoihin, jotta voisit olla läheisissä suhteissa toisten kanssa?
 • Vaikuttavatko ihmissuhteissasi tapahtuvat asiat ja tunteet voimakkaasti olotilaasi ja kykyysi keskittyä muihin asioihin?
 • Koetko olevasi jumissa omat tunteensa ja tarpeensa sivuuttavan, pyyteettömän tukihenkilön roolissa?
 • Estääkö toisten tunteisiin ja tarpeisiin keskittyminen sinua saamasta elämässäsi sitä, mitä haluat, mitä tarvitset ja mistä unelmoit?
 • Kuuletko ihmisiltä mielummin suoraan epämiellyttävän ja kipeänkin totuuden kuin elät hähmäisessä, välttelevässä ja jännittyneessä tilanteessa?
 • Koetko, että käyt ihmissuhteissasi läpi toistuvia haastavia tilanteita, joihin tuntuu sisältyvän joku opetus, jonka haluaisit ratkaista?
 • Pelkäätkö, että sinut hylätään, jos ilmaiset tunteitasi, haavoittuvuutasi ja tarvitsevuuttasi läheisissä ihmissuhteissasi?
 • Koetko, että kun viimein ilmaiset, mitä sinä tunnet ja tarvitset, sitä ei aina oteta riittävän tosissaan?
 • Oletko kohdannut elämässäsi vastoinkäymisiä, joiden olet kokenut horjuttaneen luottamustasi itseesi, toisiin ja elämään voimakkaasti?
 • Kaipaatko lisää rohkeutta kuunnella itseäsi, omia tunteitasi ja unelmiasi?
 • Haluatko oppia vetämään selkeitä rajoja ja pitämään puolesi ilman syyllisyyttä?
 • Haluatko saada toimivia keinoja ottaa lisää tilaa itsellesi ja toteuttaa merkityksellisimmät visiosi ja haaveesi?
 • Haluatko ottaa selvää, miltä elämäsi tuntuu ja näyttää, kun olet siinä aidoimmillasi ja vapaimmillasi?
 • Haluatko käyttää herkkyyttäsi semmoisen elämän luomiseen, jossa onnistut, kukoistat ja menestyt enemmän omilla ehdoillasi?

Jos tunnistat itsesi vähintään kolmesta kohdasta, verkkokurssi Miten lopetat överiempatian – Käännä haastavat suhteet herkkyytesi voimaksi on sinua varten.

Kaltaisesi herkän ihmisen, joka myötäelää voimakkaasti toisten tunteissa, vaarana on jäädä jumiin aina käytettävissä olevan tunnesuodattimen ja pyyteettömän kannattelijan rooliin. Koska olet kasvanut ympäristössä, jossa sinun tunteillesi ja tarpeillesi ei ole ollut tarpeeksi tilaa, uskot, etteivät ne ole yhtä tärkeitä kuin toisten tunteet ja tarpeet. Siksi et myöskään osaa antaa niille arvoa, sallia niitä ja huolehtia niistä riittävästi.

Sen sijaan käytät tunneherkkyyttäsi toisten ihmisten tunne-energioiden aistimiseen ja niiden tasaamiseen muokkaamalla omaa toimintaasi niihin sopivaksi.

Kuvittelet, että sinun täytyy huolehtia toisten tarpeista ja tunteista omiesi kustannuksella ollaksesi kelvollinen, tarpeellinen, merkityksellinen, hyödyllinen ja ennen kaikkea rakkauden arvoinen.

Oma elämäsi lipuu helposti ohi muita rajattomasti tukiessasi ja syvimmät toiveesi, haaveesi ja visiosi hautautuvat tämän kierteen alle.

Mietit, pääsetkö koskaan kokemaan ihmissuhdetta, jossa myös sinun tunteillesi, tarpeillesi ja kaikelle sille, mitä olet, olisi tilaa ja se koettaisiin tärkeäksi.

Haastavat ihmissuhteet antavat meille mahdollisuuden tutustua syvemmin itseemme ja niihin toimintamalleihimme, jotka pidättelevät meitä kaikista eniten.

Kurssilla tulet entistä tietoisemmaksi siitä, miksi päädyt haastaviin suhdetilanteisiin yhä uudelleen ja miten voit aloittaa kierteen purkamisen askel askeleelta.

Näet, miksi sinun on pitänyt kokea jokainen haastavista ihmissuhteistasi kaikessa tuskallisuudessaan, jotta voisit tuntea itsesi yhä paremmin ja antaa tilaa myös niille puolillesi, jotka ovat olleet tähän mennessä tukahdutettuina.

Olen itse kuvitellut lapsuudestani saakka, että kelvollisuuteni rakkauteen riippuu siitä, miten hyvin pystyn lukemaan toisten tunnetiloja rivien välistä ja vastaamaan niihin, usein oman hyvinvointini ja ilmaisunvapauteni kustannuksella. Tämän vuoksi olen kokenut monia suhteita, joissa toinen osapuoli on ollut emotionaalisesti etäinen, keskittynyt itseensä, tarvinnut jatkuvaa ihailua ja odottanut minun ottavan päävastuun hänen tarpeidensa tyydyttämisestä.

Näissä suhteissa olen “saanut” vetää överiempatian, ylivastuullisuuden ja itseni syyllistämisen toisen tunnetiloista äärimmilleen. Olen keskittynyt täysillä toisen olotilojen, hänen tekemistensä ja tekemättä jättämistensä tulkitsemiseen. Olen kieriskellyt syyllisyydessä ja kokenut repivää ristiriitaa siitä, että en ole pystynyt sopeuttamaan omaa sisäistä tilaani, reaktioitani ja toimintaani semmoiseksi, että olisin onnistunut toisen tunnelukkojen avaamisessa.

Se, että uuvuttavamme itsemme empatialla ei hyödytä meitä eikä niitä, joiden kanssa olemme tekemisissä. Ylikuormittuneina ja väsyneinä saatamme kuitenkin kokea, että olemme voimattomia tekemään tilanteelle mitään.

Oma elämäni alkoi muuttua merkittävästi, kun tiedostin överiempatian ja ylivastuullisuuden mallin itsessäni ja aloin työstämään sitä.

Samanlaisten kokemusten kanssa painivat asiakkaani ovat myös tunnistaneet mallista itsensä ja saaneet valmennuksistani tukea itsetuntemuksensa syventämiseen:

"Kiitos, kurssi on toiminut hyvänä starttina uusien näkökulmien löytämiseen omissa toimintatavoissa. On vielä paljon asioita, joita pitää järjestellä uudelleen omassa mielessään, joten kurssin materiaalia täytynee vielä kertailla useampaankin otteeseen. Kiitos Marika, kun kerroit omista kokemuksistasi, näiden kautta tuli helpommaksi hyväksyä ja ymmärtää oma kompastelu ihmissuhteissa." - Helena

"Tämä kaikki tuntuu niin helpottavalta. Tuntuu kuin suuri taakka olisi pudonnut harteiltani ja pystyn katsomaan asioita ihan erilaisesta näkökulmasta." - Kata

"Tämän överiempatia-ymmärryksen löytäminen on ollut suoranaisesti ahaa-elämys monessakin suhteessa, löydän itseni siitä niin todella hyvin. Eli kiitos vielä Marika!" - Nanti

"Aivan mahtavaa, että olet pystynyt kuvaamaan ongelman noin elävästi ja sattuvasti. Koin niin monta ahaa-elämystä ja tunneskaala lainehti laidasta laitaan... Lisäksi sinun esitystapasi on erittäin miellyttävä, rauhoittava ja todentuntuinen. Olet yhtä sanojesi kanssa." - Päivi

“…käytännössä kävin päättyneen parisuhteen läpi a:sta ö:hön... ja jotenkin oli vaan uskomatonta miten tämä oli kuin tarkoitettu minulle.... jäin siis miettimään kertomuksistasi yhtäläisyyksiä omaan toimintaani ja käytökseeni... Jotenkin tuntui, että samaistuin ja tuntui kuin toisinaan olisit ollut kärpäsenä katossa elämässäni.” – Jarno

“Oli erinomaista olla mukana. Paljon vahvistusta aiempiin, lisäksi uutta tietoa ja taitoa itseä varten.” – Satu

“Paljon heräsi ajatuksia siitä, miten itse on tullut toimittua tai miten läheiset toimii ja ymmärtää nyt taas enemmän, mistä asiat johtuvat ja mitä voi itse asialle tehdä.” – Tuija

Koska herkkänä ja intuitiivisena näet asioita, joita suurin osa muista ihmisistä ei vaikuta näkevän tai välittävän, päädyt suhteissasi kantamaan vastuuta asioista, jotka eivät kuulu sinun harteillesi.

Varsinkin läheiset ihmissuhteesi rakentuvat usein muotoon, jossa toisen osapuolen tunteet ja tarpeet saavat paljon enemmän tilaa kuin omasi. Mikäli rakkaallasi on elämässään erityisen vaikea aika, voi vaaka vinksahtaa vieläkin enemmän epätasapainoon.

Asetelma tuntuu jonkun aikaa tutulta, turvalliselta ja lupaavalta. Pian kuitenkin huomaat, että olet jatkuvasti uupunut ja tunnet jääväsi jotain vaille. Ihmettelet, eikö toinen osapuoli todellakaan ymmärrä kaikkea, mitä teet, koska hän pitää tukeasi ja vastuuta hänen tarpeistaan itsestäänselvyytenä.

Odotat päivää, jolloin saisit itse takaisin edes osan siitä, mitä olet antanut, mutta tuo päivä ei tunnu koskaan koittavan. Saatat yrittää ratkaista tilanteen vetämällä empatian entistäkin överimmäksi. Annat toisen tunteille ja tarpeille vieläkin enemmän huomiota siinä toivossa, että pian saat itsekin sitä, mitä tarvitset.

Vaikka muiden tukeminen saakin sinut tuntemaan itsesi hyödylliseksi, sinusta tuntuu, että jotain olennaista omasta potentiaalistasi jää käyttämättä. Silti mietit, miten suurta vastustusta, pelkoa ja tuskaa se, että murtautuisit ulos tutusta roolistasi, muissa aiheuttaisi ja miten ihmissuhteidesi sitten kävisi. Jäisitkö kokonaan yksin?

Vanhasta pois astuminen on pelottavaa. Kuitenkin, jos et tee asialle mitään, vaarana on, että ylikuormittumisen kierre jatkuu ja syvenee entisestään. Omat visiosi ja haaveesi jäävät toteuttamatta ja elämäsi elämättä.

Kissa-hiiri -leikki, jossa käytät energiasi siihen, että saisit puristettua toisesta irti edes pienen hetken läheisyyttä ja avautumista, ei hellitä. Vointisi huononee ja voimasi ehtyvät. Silti tuntemasi voimakas energeettinen yhteys voi vetää sinut takaisin epätoivoisen suhteen vuoristorataan kerta toisensa jälkeen.

Et tule nähdyksi kaikkine puolinesi, koska piilotat itsesi suojakuoren taakse, jossa odotat ja toivot toisen viimein huomaavan sinut ja tulevan lähemmäksi. Koska suurimmat lahjasi eli herkkyytesi, intuitiivisuutesi ja voimakas empatiakykysi on valjastettu palvelemaan muita epätasapainoisilla tavoilla, ne tuntuvat enemmänkin taakoilta kuin voimavaroilta.

Sisimmässäsi kuitenkin tunnet, että on olemassa jotain muutakin.

Tiedät jo, että laaja ja voimakas tunneskaala, avoimuus omalle ja toisten herkkyydelle ja halu ymmärtää toisia ja myötäelää heidän kokemuksissaan ovat kaikessa hienoudessaan tärkeä osa ihmisyyttä. Niiden kautta luomme syviä ja merkityksellisiä yhteyksiä toisiimme.

Haluat saada nämä kykysi käyttöön ilman, että sinun täytyy jatkuvasti uuvuttaa itsesi. Haluat tutustua itseesi entistä syvemmin ja tarkastella myötätuntoisesti, armollisesti ja samalla suoraan sitä, mikä estää sinua tällä hetkellä elämästä niin, että voisit nauttia ja iloita herkkyydestäsi enemmän.

Ensimmäinen askel kohti vapaampaa olemista on tiedostaa malli, joka pitää sinua jumissa haastavien ja uuvuttavien ihmissuhteiden kierteessä.

Kun ymmärrät, mitä sinussa överiempatian aktivoituessa tapahtuu, pystyt vaikuttamaan sen kulkuun. Tämä tapahtuu toimimalla uudella tavalla sekä akuutin tilanteen ollessa päällä että ottamalla tietyt harjoitteet osaksi jokapäiväistä elämääsi siihen asti, kunnes olet pysyvästi selvemmillä vesillä.

Kun höllennät överiempatian otetta itsestäsi, voit elää enemmän tavoilla, jotka tukevat kaiken sen herkkyyden, voiman ja hienouden esiintuloa, joka sinussa on.

Käymme kurssilla läpi:

 1. Kun empatia menee yli – Miten överiempatian ja ylivastuullisuuden malli on sinussa syntynyt ja miten aloitat sen purkamisen
 2. Tunnekehon kipupisteet – Mitä sinussa tapahtuu ajatusten, tunteiden ja toiminnan tasoilla, kun överiempatia aktivoituu ja miten voit vaikuttaa tähän ketjureaktioon, kun akuutti tilanne on päällä
 3. Kun sydän aukeaa – Miksi koemme voimakkaita yhteyksiä ihmisiin, jotka tuovat pintaan pahimmat pelkomme ja miten voimme kääntää nämä suhteet kukoistuksemme polttoaineeksi
 4. Oma energiataloutesi – Minkälaisiin ihmissuhteisiin keskität energiasi, miten opit vetämään selkeitä rajoja ilman syyllisyyttä ja miten voit huolehtia palautumisestasi
 5. Omaan voimaasi astuminen – Miten voit tehdä elämässäsi tilaa sinua sytyttäville asioille ja voida ihmissuhteissasi jatkossa paremmin

Kurssi etenee viikoittain, jolloin käymme läpi uuden teeman 30-60 min kestävässä videovalmennuksessa. Uusi video on katsottavissasi aina keskiviikosta alkaen.

Jokaisen viikon teemaan liittyy helposti omaksuttavat harjoitukset, jotka ohjeistetaan sekä valmennusvideossa että kirjallisesti. Voit ottaa lyhyet harjoitukset osaksi arkeasi minun ja muiden osallistujien tuella.

Lisäksi saat kurssilta omaksesi kattavan kirjallisen materiaalin, joka sisältää kaikki avainasiat ja harjoitukset.

Valmennukseen kuuluu myös vain osallistujille oleva keskustelualue, jossa olen päivittäin vastaamassa kysymyksiin ja viemässä keskustelua eteenpäin.

Kurssin jälkeen sinulla on työkaluja tilanteisiin, joissa överiempatia ja ylivastuullisuus ovat saamassa sinusta yliotteen.

Ymmärrät myös, miksi sinun on todella tärkeää kuunnella itseäsi ja tehdä tilaa omille tunteillesi, tarpeillesi, visioillesi ja palautumisellesi.

Lisäksi osaat vetää selkeitä rajoja ilman, että sinun tarvitsee hylätä muut ja ilmaista itseäsi niin, että tulet kuulluksi.

Näet, että sinun ei tarvitse antaa pois omaa voimaasi ollaksesi hyväksytty ja rakastettu. Näin sinulle avautuu mahdollisuus kokea suhteita toisiin ilman, että sinun – tai muiden – tarvitsee pienentää ja piilotella itseään millään tavalla.

Herkkänä ja empatian helposti yli vetävänä saatat ajatella, että sinulla ei ole oikeutta osallistua tämänkaltaiseen valmennukseen, jossa keskityt huolehtimaan itsestäsi.

Saatat miettiä, että mikäli opit kuuntelemaan itseäsi ja vetämään rajoja entistä selkeämmin, sinusta tulee samanlainen itsekeskeinen ja muiden tunteet ja tarpeet sivuuttava henkilö kuin niistä, joiden koet satuttaneen sinua eniten.

Nämä ajatukset ja tunteet kertovat sinulle, että sinussa on rakenteita, jotka pidättelevät sinua kokemasta itseäsi ja elämääsi kaikkinensa ja vapaasti.

Niiden takana on rajoittavia uskomuksia ja näihin uskomuksiin liittyviä, kierteen lailla toistuvia syyllisyyden, arvottomuuden ja pelon tunteita, joita pyrit överiempatian avulla välttämään. Juuri siksi ne kiskovat sinut kerta toisensa jälkeen takaisin siihen sopeutuvan tukijan rooliin, jossa tunnet olosi tutuksi ja turvalliseksi, jatkuvasta ylikuormituksesta ja uupumisesta huolimatta.

Koska olen kokenut itse saman kierteen ja tiedän, miten paljon se vaikuttaa omaan oloon ja elämään, haluan tarjota sinulle työkaluja ja ympäristön, jossa voit työstää sinua tukahduttavia ajatus-, tunne- ja toimintamallejasi ja ymmärtää, että et ole haasteidesi kanssa yksin. On todella monia muita, joiden elämä on mennyt samankaltaista reittiä.

Kun haluamme työstää meitä kaikista eniten rajoittavia rakenteitamme, se vaatii aikaa, tilaa ja rohkeutta. Poppakonsteja ei ole eikä totaalinen muutos tapahdu yhdessä yössä eikä yhden kurssin aikana.

Mikäli kuitenkin haluat jatkossa nauttia vapaammasta ja tasapainoisemmasta olemisesta itsessäsi ja ihmissuhteissasi, se tapahtuu vain lähtemällä liikkeelle ja ottamalla askeleita asioiden työstämiseksi.

Olen suunnitellut kurssin sekä omien että asiakkaideni kokemusten pohjalta niin, että siinä keskitytään olennaisimpaan. Menemme suoraan sen asian ytimeen, josta herkkien ja överiempaattisten ylikuormittuminen johtuu ja alamme purkamaan taakkaa konkreettisilla harjoituksilla ensimmäisestä sessiosta lähtien.

Olen tehnyt itseni kanssa noin vuosikymmenen aktiivisen työn päästäkseni tilanteeseen, jossa nyt olen.

Minulla meni valtavasti aikaa siihen, että löysin opastajia, joiden näin tehneen niin syvää sisäistä työtä itsensä kanssa, että pystyin luottamaan heihin. Kukaan heistäkään ei kuitenkaan tarjonnut ratkaisua erityisesti överiempatiaan, ylivastuullisuuteen ja niiden aiheuttamiin haasteisiin. Vaikka kävin kursseja ja koulutuksia, tämä näkökulma jäi kuitenkin käsittelemättä ja koin usein jääväni jotain syvää ymmärretyksi tulemisen tasoa ja kanssakulkijuuden tunnetta vaille.

Omat ydinmallini kuitenkin avautuivat minulle itsetyöskentelyni kautta. Pystyin sanoittamaan sisäiset rakenteeni ja soveltamaan saamiani työkaluja niiden purkamiseen pala palalta.

Jos olisin itse saanut käsiini tämän valmennuksen matkani alussa, reittini olisi todennäköisesti ollut helpompi, nopeampi ja edullisempi. Olisin välttynyt monilta mutkilta ja päässyt suoraan käsiksi oman toimintani ja käyttäytymiseni ydinsyihin. Ilman noita mutkia en kuitenkaan voisi tarjota samaa nyt sinulle.

Sinä saat sen, mitä minä olisin tarvinnut 10 vuotta sitten.

Minua on vihastuttanut, surettanut ja jopa huvittanut se, että kuvittelin niin kauan, että minulla ei ole oikeutta haluta, luoda ja tehdä asioita, jotka tuovat syvää iloa juuri minulle ja joissa minun tuleni palaa kirkkaimmin. Että en voi tavoitella elämässäni syvimpiä visioitani ja olla kaikkea, mitä olen. Ja että minun pitää tyytyä siihen, mikä ei aiheuta kenellekään muulle vaikeita tunteita ja mitä jää sen jälkeen, kun kaikki muut ovat saaneet haluamansa.

Näen myös monien muiden herkkien, empaattisten ja intuitiivisten ihmisten pitävän kynttiläänsä vakan alla näiden samojen, usein tiedostamattomien kuvitelmien vuoksi.

Siksi haluan auttaa sinua purkamaan yliempatiasta ja ylivastuullisuudesta johtuvan uupumisen kierteen ja luomaan lisää tilaa sille, mitä olet kaikkine puolinesi.

Sinun ei tarvitse kantaa vastuuta toisten tunteista ja tarpeista oman hyvinvointisi ja onnesi kustannuksella ollaksesi rakkauden ja hyväksynnän arvoinen. Olet riittävä juuri sellaisena kuin olet. Samalla olet vielä paljon enemmän, upeampi ja kyvykkäämpi kuin tajuatkaan.

On aika astua omaan voimaasi. Se tarkoittaa sitä, että olet rohkeasti ja anteeksipyytelemättä kaikkea, mitä olet ja teet asioita, jotka saavat sydämesi syttymään. Uskallat elää tavoilla, joiden tunnet olevan linjassa syvimmän sisimpäsi ja totuutesi kanssa, vaikka ne poikkeaisivat siitä, miten suurin osa muista ihmisistä toimii.

Se on kaunein lahja, jonka voit itsellesi ja muille antaa niin ihmissuhteissasi, työssäsi kuin maailmassa laajemmin.

Se myös vapauttaa ne, joiden taakkoja kannat, tekemään samoin omassa elämässään. Vaikka se voi aluksi tuntua vaikealta, pidemmän päälle siitä hyötyvät kaikki.

Kurssin hinta on 87 euroa (sis. alv 24%).

Kurssiin kuuluu suoraviivainen rahat takaisin -takuu. Mikäli olet käynyt läpi kaikki materiaalit ja tehnyt annetut harjoitteet ohjeistetulla tavalla etkä ole tyytyväinen valmennukseen sen päätyttyä, saat koko maksun takaisin.

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää kurssista tai haluat maksaa sen osissa, ota minuun yhteyttä sähköpostitse info@herkkajavahva.fi tai numeroon 050 575 9928.

Toivottavasti lähdet mukaan ja voimme kulkea tämän pätkän matkaasi yhdessä.

Lämpimästi tervetuloa!

Marika